Godt nytt bobilår alle sammen.

Håper 2023 blir et flott bobilår for alle. Og komme tilbake til normalen før pandemien tror jeg det tar en tid ihverfall for egen del, tror nok mer det blir en ny normal, for for oss.

Ser bare hvordan bobillivet har forandret seg for vår del når vi ble fulltidspensjonister. Nå kan vi reise nesten som vi vil, men hvorfor trenger vi reise akkurat nå, vi kan jo bare reise litt seinere.

En annen ting er at vi har mye bedre tid på tur og kan bli både 1,2,3,4 eller flere dager lengre på plassen enn vi tenkte og bruker bein og sykler mye mer enn tidligere.

Tidligere brukte vi nesten bare fricamping på turer, for vi skulle jo raskt vidre og trengte ikke betale for bare å sove, nå har vi mye lenger tid, stopper tidligere og reiser seinere. Og benytter nesten bare bobilplasser eller camping.

Antall døgn i bobilen er ikke redusert så mye, men antall km er redusert betraktelig. Som følge av det nye bobilmønsteret.

Nyttår ble feiret i bobilen og den helgen måtte det legges på kjettinger for første gang på bobil med bakhjulstrekk, var vel ca. 12 år siden sist kjettinger ble lagt på.

Nå lurer vi litt på om vi skal besøke Rørosmarten https://rorosmartnan.no/ igjen, er noen år siden sist. Ser bobilparkeringen er fullbooket allerede for 2023. Den nye bobilparkeringen til idrettslaget ser det ut som det er noe igjen. Vi vil ikke forhåndsbestille uansett, har aldri stått der på bobilparkering tidligere, bare på dagparkeringen og det burde vel kunne gå om det blir tur i år også??

Slutten av mai har vi lurt litt på å delta på Europa Rally 2023 https://europarally2023.com/index.php/en/english/ ellers blir det småturer og vi planlegger å tilbringe ganske mange uker i Norge også denne sommeren. I tillegg til mange spontanturer, som gjør bobilivet så spennende og treffe likesinnede langs veien, er en flott bonus.

Kommentarer

  • Godt Nytt år til dere Tor.

    Supert at forumet endelig er på plass igjen, håper både jeg og andre er flinke til å bruke det.

Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.