Registrere og bruke forumet

Norsk Bobilforening
redigerte november 2022 i Råd og tips

Registrering

For å registrere deg på forumet, må du først være medlem av Norsk Bobilforening. For å bli medlem av Norsk Bobilforening, trykk her.

Hvis du er medlem av Norsk Bobilforening, kan du registrere deg på forumet ved å trykke her. Husk å bruke samme e-postadresse som du bruker i Norsk Bobilforening-medlemskapet ditt, slik at vi kan godkjenne registreringen din.

Når du har registrert deg på forumet, vil Norsk Bobilforening manuelt godkjenne registreringen din.

Tråder

Diskusjon/prat i forumet foregår hovedsakelig gjennom "tråder" i de forskjellige kategoriene. En tråd omhandler som regel ett tema eller samtaleemne.

Se/søk gjerne etter en passende tråd før du lager en ny tråd. For å lage en ny tråd, kan du enten bare trykke på "Lag en ny tråd"-knappen eller først gå til kategorien du vil lage tråden i.

Hvis du ikke finner en passende kategori for tråden din, kan du opprette den i Småprat-kategorien. Du kan også be Norsk Bobilforening om å lage flere kategorier ved å lage en tråd i Spørsmål og svar-kategorien.

Meldinger

Hvis du ønsker å ta direkte kontakt med et annet medlem, kan du sende de en melding gjennom forumet ved gå til profilen deres og trykke "Melding". For å gå til en profil, kan du trykke på brukernavn eller avatar/bilde.

Registrering

Det er viktig at nye brukere har med navn og/eller medlemsnummer i brukernavnet, for lettere godkjenning. Ønsker man ikke det, må fornavn eller etternavn være en del av brukernavnet, eller hele brukernavnet. Det er flere kategorier og diskusjoner som er synlige og en kan poste, når man er registrert.

Kommentarer

  • Denne siden møter deg når du skal registrere deg på forumet.

    Du må fylle ut alle feltene for at du skal komme videre. Se merknaden om brukernavn.


Logg inn eller Registrer deg for å kommentere.

Velkommen!

For å engasjere deg på denne siden, klikk på en av disse knappene: